NIJKERK - Het blijft wisselvalligheid troef bij RKVV DEM. Op bezoek bij Sparta Nijkerk, dat vooraf in punten gelijk stond liet de ploeg van trainer Ron Bouman zich weer eens van zijn mindere kant zien: 4-1.

De Beverwijkers kwam in Nijkerk al binnen twee minuten op achterstand via Mark van der Weijden die een half uur later die score verdubbelde. Nog voor de rust tikende Mike Ahrens voor de ruststand. Het was niet zo dat DEM helemaal kansloos was, want Timo Wolters zag een inzet van de lijn gehaald worden en Thom de Vries, die al voor de rust werd gewisseld met een blessure, kreeg ook nog een goede kans.

Invaller Julen Solbes wist halverwege de tweede helft nog wel de eer te redden na een knappe aanval, maar het slotwoord was voor Kevin Sterling van de thuisploeg: 4-1.

DEM, dat nu elfde staat, speelt komende zaterdag om 15.30 thuis tegen Staphorst.