BEVERWIJK - Op zondag 31 maart wordt er een spetterende Kindermiddag georganiseerd in het Sportfondsenbad Beverwijk. Van 13.00 – 16.00 uur zijn er allerlei leuke activiteiten voor kinderen t/m 12 jaar. Voor ouders met baby en peuters is het warme instructiebad geopend. Hier ligt spelmateriaal in voor deze allerkleinste zwemmertjes.

Alle kinderen kunnen op ieder gewenst moment binnen komen en zelf bepalen aan welke spelletjes ze mee willen doen. Durf jij in de speciale attractie, de Aquaroller waarmee je “over het water kan lopen”? Of laten zien dat je sterk bent in je armspieren bij het Spijkerbroek hangen aan de hoge duikplank, doelgooien en nog veel meer spelletjes. Diving Services Beverwijk is aanwezig, kinderen met een A diploma mogen onder begeleiding duiken met perslucht of snorkelen uit proberen. Ook de nieuwe Mega Krokodillen Stormbaan wordt opgeblazen en houden we een Krokodillen Challenge wie komt het snelst aan de overkant zonder er af te vallen? Er zijn leuke prijsjes te winnen.

Heb je nog geen zwemdiploma, dan kunnen deze kinderen onder begeleiding van een volwassene deelnemen aan de spelletjes. De kosten voor deze middag zijn maar € 4,20 per persoon (ook voor kinderen die in het bezit zijn van een geldige lespas van het Sportfondsenbad Beverwijk). Voorkom in de rij staan en koop het entreebewijs alvast in de voorverkoop bij de receptie van het zwembad.

We maken er samen een spetterend feest van, het team sportfondsenbad Beverwijk heeft er zin in jij komt toch ook samen met je vriendje of vriendinnetje?