BEVERWIJK - Voetbalvereniging DEM uit Beverwijk organiseert op zaterdag 22 augustus een Open Dag waarbij de selectie van DEM zondag-1 wordt gepresenteerd en de spelers een trainingsprogramma organiseren voor de jeugd uit de regio,. Wil je zelf ook graag voetballen en ben je benieuwd wat voor vereniging DEM is? Kom dan op zaterdag 22 augustus naar DEM.

Opzet
Deze eerste editie van de DEM Open Dag wordt voor een groot deel verzorgd door staf en spelers van het eerste team. Tijdens de Open Dag kunnen alle bezoekers een kijkje nemen bij DEM. Voor de jeugd van 5 tot en met 12 jaar wordt er in de ochtend een leuk trainingsprogramma verzorgd. Dit zal bestaan uit voetbalspelletjes, trainingen en een parcours. DEM leden kunnen in hun DEM tenue op de foto door de fotograaf van DEM. Uiteraard zijn alle spelers van DEM aanwezig voor een gesprekje en een handtekening. De nieuwe DEM presentatiegids zal die dag gepubliceerd worden. Ben je enthousiast geworden, dan kun je je meteen inschrijven voor het nieuwe seizoen. Deze dag is bedoeld voor alle jeugd uit de regio, dus ook als je geen lid bent van DEM, ben je van harte welkom. Beleef een heerlijke DEM dag met het hele gezin. De Open Dag is uiteraard gratis toegankelijk.

Programma
De deuren van het DEM complex aan de Beneluxlaan gaan om 9:00 uur open. Om 09:30 uur worden de spelers van DEM gepresenteerd en om 10:00 uur zal de warming-up starten. Rond 12:00 uur zal het ochtendprogramma worden afgerond. In de middag zal DEM om 14:30 uur een oefenwedstrijd spelen tegen SDO. Dan kan iedereen de spelers in actie zien. Uiteindelijk is de Open Dag rond 17:00 uur afgelopen.

Samenvattend:
- 09:00 uur - deuren open
- 09:30 uur - presentatie DEM selectie zondag-1
- 10:00 uur - start warming-up
- 12:00 uur - einde ochtendprogramma
- 14:30 uur - DEM - SDO oefenwedstrijd

Inschrijven
Wil je meedoen met het ochtendprogramma en trainen met de spelers van DEM? Zorg ervoor dat je je inschrijft, zodat we weten dat je komt en dat we ons aan de coronarichtlijnen kunnen houden. Ga naar rkvvdem.nl/opentraining/ om je in te schrijven. Ieder speler ontvangt een leuke attentie met wat drinken en ons DEM magazine.

Vragen
Heb je vragen over deze Open Dag? Die kun je stellen via e-mail: voetbal@rkvvdem.nl