BEVERWIJK - Voetbalvereniging DEM uit Beverwijk, die in oktober volgend jaar 100 jaar bestaat, wil alle teams van hoog tot laag, jongens, mannen, meisjes en vrouwen in nieuwe 100-jarig jubileum-clubtenues laten spelen. Dit geeft de vereniging de uitstraling die het verdient. DEM is daarom op zoek naar shirtsponsors. Dit kan al vanaf €250,- per seizoen (ex. BTW).



WAT VRAGEN WE?
DEM zoekt ondernemers of ondernemende mensen die DEM een warm hart toedragen en het leuk lijkt om 4 seizoenen sponsor te zijn van een of meerdere teams. Mooie reclame, maar het is zeker ook leuk sponsor te zijn van het team van een bekende, je kind of zelfs van je eigen team.

HOE WERKT HET?
Indien je ervoor kiest sponsor te worden, kies je ervoor de aankomende 4 seizoenen zichtbaar te zijn op het wedstrijdtenue van een of meerdere teams van DEM.
Na aanmelding zal de sponsorcommissie van DEM contact opnemen en vragen om aanlevering van het bedrijfslogo. Een digitale afbeelding wordt gemaakt van het shirt inclusief opdruk. Na goedkeuring van de sponsor zal dit verwerkt worden.
Nadat de shirts gereed en uitgereikt zijn aan het team, zorgt DEM voor een teamfoto.


INTERESSE?
Ga naar www.rkvvdem.nl/shirtsponsor en vul het formulier digitaal in. Heb je nog vragen, kun je deze stellen via een email naar sponsorcommissie@rkvvdem.nl.