BEVERWIJK - Voor aankomend seizoen zoekt het vrouwen-1 voetbalteam van R.K.V.V. DEM een trainer die mee wil groeien met de vereniging. Met een jonge selectie enthousiaste vrouwen zit er nog genoeg rek in de groep voor de komende jaren. Daarnaast beschikt DEM over een goed gevulde jeugdopleiding die voetbalt met passie en lef.


De vereniging
Door de jaren heen is de vrouwenafdeling bij DEM een vast onderdeel geworden van de gehele familie. Mede daardoor zijn de 'Witte Leeuwinnen' niet meer weg te denken van de velden en een mooie aanvulling op de hele vereniging. Met een vaste kern goede jeugdtrainers en de juiste faciliteiten, zijn de juiste randvoorwaarden voor de jeugdteams aanwezig. Komend seizoen bestaat de jeugdopleiding dan ook uit een MO11-1, MO11-2, MO13-1, MO13-2, MO15-1, MO15-2, MO17-1, MO17-2 en een MO19. Daarnaast spelen er ook meiden gemengd bij de jongens van de kabouters tot aan de JO15. In de MO19 spelen een aantal meiden die in dit lopende seizoen al hun debuut hebben gemaakt bij de DEM vrouwen.

Doelstelling aankomend seizoen
Het vrouwenteam is vrij jong met een gemiddelde leeftijd van 22 jaar, dus er zit nog rek in deze groep. Ondanks de corona-beperkingen is er de afgelopen maanden corona-proof doorgetraind met een goede opkomst. Aankomend seizoen moet deze groep met veel plezier gaan voetballen in de 4e klasse zaterdag. Aan de trainer de taak om de vrouwen uit te dagen en inspelen op het niveau van de groep.

Lange termijn
De ambitie is uiteindelijk om elke seizoen een aantal eigen jeugdleden door te laten stromen naar ons vlaggenschip en deze groep de uitdaging te geven op een zo'n hoog mogelijk niveau. Dit gaat niet met sprongen maar met kleine stappen. De selectie uitbreiden van 1 naar 2 teams die gezamenlijk optrekken is daar een onderdeel van. De huidige DEM vrouwen bestaan uit een groep enthousiaste meiden die nog jaren mee kunnen als vaste kern van de selectie. Gezien het niveau, de passie en de lef waar de jeugdleden mee trainen ligt er voor de komende jaren een hele mooie uitdaging bij DEM.

De trainer
Wij zoeken een persoon met passie en lef voor (vrouwen)voetbal die mee wil groeien met onze verenging. Meedenken, meepraten en meebouwen voor de lange termijn is daar een vast onderdeel van. Spreekt dit jou aan? Neem dan contact op met Rudy van der Kolk via vrouwenvoetbal@rkvvdem.nl.