BEVERWIJK - Voetbalvereniging DEM is de grootste voetbalclub in Beverwijk en speelt al jaren op hoog niveau. Naast de sportieve prestaties is plezier in de sport een belangrijke doelstelling van de vereniging. Ieder weekend schoppen er honderden jongens en meisjes met veel plezier tegen een bal, op het mooie sportpark van DEM. In samenwerking met de gemeente wordt het sportpark grondig aangepakt en is er al een nieuw kunstgrasveld gerealiseerd voor de jeugd. Ook de huidige tribune is dringend aan vervanging toe.

Daar is geld voor nodig. Veel geld. Twee jaar geleden organiseerde DEM al een veiling om voor dat doel geld op te halen en met veel succes. Dit jaar zal DEM wederom een fantastische veiling organiseren met kavels die door sponsors en vrijwilligers van DEM beschikbaar worden gesteld. Wat dacht u van een shirt van Matthijs de Ligt? Of die van Robin van Persie? Een gesigneerde Champions League bal van de spelers van Ajax? Heel veel tickets naar prachtige wedstrijden, een voetbalreis naar Manchester United, prachtige kunstwerken en nog veel en veel meer...

Iedereen is dan ook van harte welkom op vrijdag 29 maart vanaf 19:30 op het sportcomplex van DEM aan de Beneluxlaan 1 in Beverwijk. U kunt alle kavels nu al bekijken op de website van DEM via www.rkvvdem.nl/veiling2019/.