BEVERWIJK - Mark van de Ven, voorzitter van voetbalvereniging DEM uit Beverwijk is verheugd om te melden dat restaurant Brafoer, samen met DEM, de vrijwilliger van de maand in het zonnetje zet en uitnodigt voor een zalige lunch of een heerlijk diner. Vrijwel iedere maand zet DEM een vrijwilliger in het zonnetje die voor, maar met name achter de schermen, zich positief en enthousiast inzet voor de vereniging. "Ik ben heel blij dat het gaafste restaurant van Beverwijk samen met ons dit initiatief omarmt", aldus de voorzitter. "Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze vereniging en we zijn dan ook heel erg blij dat we ze kunnen verwennen met een lekker etentje bij Brafoer".


De vrijwilliger van de maand krijgt een mooie waardebon van het restaurant waarmee hij of zij lekker kan gaan lunchen of dineren. Maar ook ontbijt of een borrel behoort tot de mogelijkheden. Van ontbijt tot borrel en alles eromheen, zoals ze bij restaurant Brafoer zelf zeggen.

"Wat een leuk initiatief om de vrijwilliger van de maand zo te belonen." zegt Elles Poncin, mede-oprichter van het restaurant. "We zijn erg blij dat we samen met DEM de hardwerkende en enthousiaste vrijwilligers van DEM blij kunnen maken met een lekker etentje in ons mooie restaurant".