BEVERWIJK - Voor het aankomende seizoen 2020-2021 is voetbalvereniging R.K.V.V. DEM uit Beverwijk op zoek naar vrouwen die willen voetballen in het vrouwenteam.

Waarom?

Het is last-minute maar een aantal enthousiaste vrouwen, die ook trainingen gaan verzorgen bij DEM, zijn nog te jong en te fit om te stoppen met voetbal. Een aantal belletjes naar oud-leden en meiden uit de regio heeft het team gebracht tot ongeveer 12-15 enthousiaste vrouwen. In verband met het werken in ploegendienst en een aantal “oud” blessures is dit aantal net te weinig om een heel seizoen te kunnen spelen.

Doelgroep
De samenstelling van het team is op dit moment een groep vrouwen van 19 tot en met 30 jaar met een gemiddelde leeftijd van 22,5 jaar. Een aantal van deze meiden heeft in het verleden bij DEM of bij verenigingen in de regio gevoetbald. Het idee is om dit team in te schrijven in de 4e klasse.

Ambitie
In eerste instantie willen we bij DEM een gezellig jaar met een goede trainer en alles wat daarbij komt kijken. Binnenkort organiseert het team een proeftraining met de meiden die willen of nog twijfelen voor dat laatste stapje. Met de groep die er vol voor wil gaan bepalen we gezamenlijk de ambitie en zorgt DEM voor de juiste faciliteiten.

Jeugdopleiding
Met een goed gevulde jeugdopleiding is de lange termijn van dit team gewaarborgd. Gebruikelijk is dat er na elk seizoen wel meiden om verschillende redenen willen stoppen waardoor een team compleet uit elkaar valt. Vanuit de goedgevulde jeugdopleiding bij DEM kunnen we in de komende jaren verschillende talenten laten doorstromen naar de selectie.

Meld je aan
Heb je vragen bel dan direct met Rudy van der Kolk coördinator vrouwenvoetbal bij DEM 06-12333748, of stuur een mail naar vrouwenvoetbal@rkvvdem.nl