BEVERWIJK - RKVV DEM begint langzamerhand degradatiekandidaat af te raken al zijn de Beverwijkers nog allerminst veilig. Zondag werd titelkandidaat OFC met duidelijke cijfers geklopt door de ploeg van interim-trainer Ron Bouman: 3-0.

Waar DEM de laatste weken in een positieve "flow" zit verspeelt OFC de goede positie die men had steeds meer. Tegen DEM kwamen de Oostzaners er zelfs niet aan te pas en hielp men de tegenstander zelfs in het zadel toen Ten Hoope al na zeven minuten zijn eigen doelman Mike Grim passeerde. Nog voor de rust wist Ogur Kaya die score te verdubbelen na een vloeiende aanval.

Timo Wolters wist het duel uiteindelijk in de tweede heft te beslissen door de 3-0 te maken. Door de zege klimt DEM naar de dertiende plaats en houdt het inmiddels vijf ploegen onder zich.