BEVERWIJK - RKVV DEM zal alle zeilen moeten bijzetten om zich dit seizoen in de Derde Divisie te handhaven. In de thuiswedstrijd tegen Unitas ontbrak het de oploeg van Kiri Kalaitzis wederom aan een afmaker en ging men met 1-2 onderuit.

Het is het verhaal van dit seizoen, wel de complimenten, maar geen punten. In de eerste helft kregen zowel Kaya, Gencer als Wolters de kans om de thuisploeg op voorsprong te zetten. Kaya was daarvan het dichtst bij, maar mikte op de paal.

Kaya scoorde uiteindelijk na de rust wel, maar kort hiervoor waren de gasten uit gorinchem al op voorsprong gekomen via Mutzers. Dezelfde speler zorgde twintig minuten voor tijd uiteindelijk ook voor de 1-2 en vervolgens sloegen ook de frustraties toe bij DEM. Twan Verswijveren haalde het eind dan ook niet. Na een doodschop op Walu kon scheidsrechter Jensch niet anders dan hem de rode kaart tonen.