BEVERWIJK - RKVV DEM heeft, net als een week eerder tegen DOVO, met 2-2 gelijk gespeeld. Tegen HSC '21 gaf de ploeg van trainer Ron Bouman tweemaal een voorsprong uit handen.

DEM kwam binnen het eerste kwartier op voorsprong. Na een goede aanval met Sem van Amersfoort en Timo Wolters, die eerder al een goede kans om zeep hielp, wist Jesse Verswijveren het net te vinden. In de blessuretijd van de eerste helft kwamen de gasten uit Haaksbergen op gelijke hoogte door een treffer van Arantis Roep.

De Bouman-equipe kwam na de rust opnieuw sterk uit de kleedkamer en nadat keeper Peterman een poging van Wolters ternauwernood wist te keren stond Thom de Vries op de juiste plek om de 2-1 binnen te koppen. DEM leep op weg naar de zege totdat Twan Verswijveren de fout inging met een overtreding op Roep. Cenk Uguz scoorde van elf meter, en wat DEM ook probeerde, die gelijke stand bleef staan.

DEM staat na drie wedstrijden op twee punten en speelt volgende week een derby als men op bezoek gaat bij ODIN '59 in Heemskerk.