BEVERWIJK - Na de uitnederlaag bij Urk (1-0) heeft RKVV DEM een puntje overgehouden aan de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Tegen DOVO uit Veenendaal eindigde het in 2-2.

Bij de thuisploeg kon men wel leven met een punt want het bleek een duel met twee gezichten waarin DEM in de eerste helft de overhand had en DOVO na de rust. Het begon al niet goed voor de ploeg van Ron Bouman toen Thom de Vries al in de openingsminuten een strafschop miste. Ondanks een overwicht kwam DEM na een klein half uur wel op achterstand. Verdediger Thijs van Amerongen kon na een verre ingooi binnen tikken. DEM stelde nog voor rust orde op zaken toen de vrijstaande Sem van Amersfoort gelijk maakte na een vrije trap van Timo Wolters. Na een overtreding op Jesse Verswijveren kreeg DEM andermaal een strafschop. Ditmaal ging Wolters er achter staan en was het wel raak: 2-1.

Na de rust kwam DEM onder ruk te staan van DOVO, maar hield het tot halverwege de tweede helft stand. Na een corner kon Lars Rebergen echter toch de 2-2 tegen de touwen koppen. Beide ploegen gingen hierna nog voor de winst, maar een beslissing viel niet.