BEVERWIJK - Enkele uren voor de loting van de tweede ronde van de KNVB-beker heeft RKVV DEM niet kunnen winnen van Kampong. Beide ploegen bleven in Beverwijk op de nul steken: 0-0.

Het werd een moeizame wedstrijd voor de thuisploeg die afgelopen week na een knappe eerste helft Hoogeveen over de knie legde in het bekertoernooi (3-1). Onder barre weersomstandigheden kon de ploeg van trainer Ron Bouman in eigen huis ditmaal het spel niet maken, al kreeg men wel wat kleine mogelijkheden.

Kort na de rust moest keeper Verswijveren tweemaal in actie komen bij een actie van de gasten uit Utrecht, maar in het vervolg waren de beste mogelijkheden voor DEM. Omdat zowel Brooklyn van Doorneveld als Nigel Daniëls de bal niet tussen de palen wist te krijgen en Kampong de paal raakte eindigde het zoals het begon.