BEVERWIJK - De zon laat zich wat vaker zien, de eerste bloemen en planten staan alweer in bloei. Leg ze vast tijdens de fotowandeling door de duinen van Wijk aan Zee met Beverwijkse natuurfotograaf Ronald van Wijk. NME Beverwijk & Heemskerk organiseert op 23 juni van 10.00 tot 12.30 uur een afwisselende wandeling.

Fotografie
Tijdens de wandeling lopen we langs verlaten akkertjes van vroeger en is er onderweg tijd en ruimte om foto’s te maken. Natuurfotograaf Ronald van Wijk bespreekt een aantal basisprincipes zoals compositie en licht en geeft tips om geweldige foto’s te maken. De nadruk ligt op de fotografie van planten en landschappen. Kennis van de eigen fotocamera is noodzakelijk.

Begin- en eindpunt van de wandeling is de parkeerplaats aan de Meeuwenweg bij de ingang van het duingebied. Omdat de wandeling over onverharde paden gaat, dient u goed ter been te zijn.

Aanmelden
Er zijn 15 plaatsen beschikbaar en deelname is gratis voor inwoners van Heemskerk en Beverwijk. Graag vooraf aanmelden via nme@odijmond.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. U ontvangt een bevestiging van deelname en aanvullende informatie. U dient zelf in het bezit te zijn van een duinkaart.

NME Beverwijk & Heemskerk
NME Beverwijk en Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en Heemskerk. Voor meer informatie over ons programma kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl, of kunt u contact opnemen via nme@odijmond.nl.