BEVERWIJK - Ook dit jaar heeft het Beverwijkse zwembad een zomerprogramma gedurende de zomervakantie. Niet alleen is er extra gelegenheid om recreatief te komen zwemmen, maar ook wordt in de laatste vakantieweek de zwem4daagse georganiseerd.

Van 22 juli t/m 13 augustus is het zwembad gesloten en zullen er weer diverse (onderhouds)werkzaamheden uitgevoerd worden. In de laatste drie weken, van 14 augustus t/m 3 september is er een aangepast rooster van toepassing. Zo is er van maandag t/m vrijdag tussen 13:00 – 15:00 recreatief zwemmen en op zondag kunnen zwemliefhebbers van 10:00 – 12:00 uur terecht voor spetterend plezier. Maar ook is het mogelijk om in de vakantieperiode aan de conditie te blijven werken met onder andere Aquazumba of ClubAquafit. Natuurlijk kunnen ook banenzwemmers iedere dag komen zwemmen en is er zwangerschapszwemmen op maandagavond.

Tevens wordt er van 14 augustus t/m 1 september een speciale zomercursus leszwemmen georganiseerd. Tijdens deze cursus wordt er vijf ochtenden per week zwemles gegeven. Er worden zowel privélessen als groepslessen gegeven. Door één of meerdere weken, vijf keer per week te zwemmen, maken beginners een spetterende start of trekken kinderen een eindsprintje naar hun diploma.

Tot slot wordt in de laatste week van de vakantie (28 aug. t/m 1 sep.) de zomerse editie van de zwem4daagse georganiseerd. Zwemfans kunnen dan wederom een sportieve prestatie neerzetten door iedere dag een bepaalde afstand te zwemmen. De kortste afstand, 250 meter, is bedoeld voor kinderen en senioren (65+) en de overige deelnemers zwemmen 500 meter. Uiteraard kunnen deelnemers er ook voor kiezen om meer banen te zwemmen. “Wanneer deelnemers vier dagen op rij hun banen gezwommen hebben, dan ontvangen ze de welverdiende medaille. De zwemvierdaagse duurt vijf dagen in Beverwijk en dit geeft deelnemers de ruimte om een dag te missen of juist extra meters te kunnen maken.

De zwem4daagse is voor iedereen die minimaal in het bezit is van een A-diploma en de kosten bedragen € 12,25 per persoon. Schrijf snel in en maak van de laatste week van de zomervakantie een spetterend zwemfestijn. Inschrijven kan ook online via www.zwem4daagse.nl

Voor meer informatie over deze activiteiten, kunt u terecht bij de receptie van het Sportfondsenbad Beverwijk, via 0251 - 234363 of kijk op de website www.sportfondsenbadbeverwijk.nl