BEVERWIJK - Woezel & Pip komen naar het theater met alweer hun vierde de familievoorstelling 'Op zoek naar de Sloddervos!'. Het verhaal is gebaseerd op de succesvolle bioscoopfilm die een gouden status heeft. In het theater worden Woezel en Pip tot leven gewekt in de vorm van prachtig vervaardigde handpoppen.

De reis gaat tot zelfs buiten de Tovertuin en daar komen ze o.a. Charlie tegen, het allerleukste, maar o zo stoute neefje van Woezel & Pip. Samen met hun al hun vriendjes gaan ze op zoek naar de sloddervos. Een heerlijke, muzikale familievoorstelling met de meest populaire hondjes van het land!

Woezel & Pip gaan op zoek naar de Sloddervos, maar hoe zou die er eigenlijk uitzien? Iedereen wordt uitgenodigd zijn eigen sloddervos te knippen, plakken of knutselen. Deze kan vóór de voorstelling worden ingeleverd bij de theaterkassa en natuurlijk is er voor meest creatieve, leuke of mooiste sloddervos een leuke prijs te winnen!

Na afloop van de voorstelling kunnen alle kinderen ook nog eens knuffelen met de levensgrote knuffels van Woezel & Pip in de foyer van het theater.

Kaarten à € 17,50 voor woensdag 25 oktober om 14.00 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.