BEVERWIJK - In Vive la France 2 nemen drie in de Franse taal gespecialiseerde topzangers het publiek mee op reis langs de mooiste muziek van la douce France. Met het live combo brengen ze terras en Tour dichtbij. Net als bij de eerste succesversie van Vive la France, maar nu met nóg meer vertrouwde hits. Want ze zijn nog lang niet uitgezongen! Logisch, met een taal die van zichzelf al als muziek in de oren klinkt.

Deze keer laden Philippe Elan, Renée van Wegberg, Job Bovelander en het live combo hun auto vol met het beste repertoire van Charles Aznavour, Gilbert Bécaud, Stromae, Michel Fugain, Jacques Brel, Dalida, Gérard Lenorman, Julien Clerc, Edith Piaf, Adamo en andere grote namen van het Franse lied. Samen met het publiek maken ze een muzikale reis, via romantisch Parijs naar de Cote d'Azur, slingerend langs dromerige dorpspleintjes, sfeervolle wijnhuizen en bistro's. Als publiek ruik je de geur van vers gebakken stokbrood en lavendel en proef je van de Franse cultuur. En van de liefde, natuurlijk.

Kaarten vanaf € 20,50 voor de try-out op vrijdag 24 maart om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.