BEVERWIJK - Trijntje is weer op tournee. En voor het eerste geheel Nederlandstalig met als basis haar onlangs verschenen album 'Leven van de Liefde'.

Speciaal voor deze tour heeft Trijntje zich door bevriende artiesten, muzikanten, tekstdichters en muziekkenners laten inspireren om de mooiste Nederlandstalige liedjes te (her)ontdekken en tot een prachtig avondvullend theaterprogramma te komen.

Tijdloze nummers krijgen een nieuw leven, maar ook haar eigen Nederlandstalige hits, zoals 'De Zee', 'Vlieg Met Mee', 'Nu Dat Jij Er Bent' of het prachtige 'Ken Je Mij', hebben een plaats in dit programma. Zoals Trijntje zelf zegt: “Liedjes die mij lief zijn, liedjes van alle tijden, liedjes die gezongen en gehoord moeten blijven worden, liedjes die herinneren aan belangrijke momenten in mijn leven, vergeten pareltjes of juist grote hits die ik al jaren op mijn eigen wijze wil zingen”.

Deze avond is een muzikale ontdekkingsreis langs de mooiste Nederlandstalige liedjes. En zoals het publiek van Trijntje gewend is, wordt ze op het podium bijgestaan door de beste muzikanten.

Kaarten vanaf € 25,50 voor vrijdag 17 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.