BEVERWIJK - De voorstelling Paardenpoetser van Lebbis was in juni 2016 genomineerd voor het meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen en dat hij niet heeft gewonnen doet niets af aan dit programma.

Nadat hij een levensbedreigend ziekte overwon, is Hans Sibbel onherroepelijk een ander mens geworden en daarmee ook een andere cabaretier. Het leidt tot een intrigerende nieuwe voorstelling, maar niet op een voorspelbare manier. Lebbis blijft sarren, heeft tegendraadse meningen in overvloed, maar zijn gebruikelijke felle tirades blijven grotendeels achterwege. In de ruimte die daarbij vrijkomt, worden vruchtbare nieuwe wegen ingeslagen.

Een nieuw programma van een man met scherpzinnige ideeën, inspiratie en ongebreidelde energie. En met zijn voortschrijdende inzicht en wijsheid, gekoppeld aan bewijsdrang en teveel energie voor iemand van zijn leeftijd, bezorgt hij het publiek een heerlijk avond!

Kaarten vanaf € 17,50 op zaterdag 28 januari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453