BEVERWIJK - Blok donderdagavond 10 augustus en vrijdagmiddag 11 augustus alvast in je agenda! Want Rutger Vink komt op 10 augustus naar de kermis van Beverwijk en Jill (Zapp) op 11 augustus!

Donderdag 10 & vrijdag 11 augustus - Meet and Greet met “Furtjuh”
Heb jij Furtjuh altijd al willen ontmoeten, een brandende vraag aan hem willen stellen of een selfie met hem willen maken? Dan is dit jouw kans! Van 19.00 uur tot 20.00 uur is de legendarische Furtjuh op het kermisterrein.

Rutger Vink (alias Furtjuh) is een Nederlandse YouTube-bekendheid. Dit multi-talent voelt zich een vis in het water als presentator, zanger, acteur en flauwegrappenmaker. Zijn liedjes, sketches, parodieën en uitdagingen zijn grote hits in de wereld van YouTube.
Vrijdag 11 augustus -Boeksignering en Meet and Greet met Jill Schirnhofer (Zapp)

Van 15:00 uur tot 16:00 uur komt Jill Schirnhofer, bij Boekhandel The Read Shop op de Breestraat, haar boeken signeren. Aansluitend, van 16:00 uur tot 17:00 uur, is er een Meet and Greet met Jill op het kermisterrein. Tijdens deze Meet and Greet kan je op de foto met Jill, een vraag aan haar stellen of gewoon een leuk praatje met haar maken.
Jill Schirnhofer is bekend van Zapp. Zij heeft daar haar eigen tv-programma: Jill. Tekenen, knutselen en kokkerellen staan centraal in het tv-programma. Ze daagt kijkers uit creatief te zijn en hun eigen fantasie te gebruiken. Ze neemt de kijkers mee in haar wereld en laat hen zien dat ze met minimale middelen zelf de mooiste creaties kunnen maken.