HEEMSKERK - Op zaterdag 18 en zondag 19 februari 2017 wordt de 5e editie van het Stayokay Slot Assumburg Rapidschaaktoernooi verspeeld in Slot Assumburg, Tolweg 9, 1967 NG Heemskerk.

Verdeeld over 2 dagen worden in totaal 9 ronden gespeeld waarbij elke deelnemer 25 minuten per partij bedenktijd heeft. Op beide dagen beginnen de schaakronden om 10.30uur.

Er wordt ingedeeld naar speelsterkte zodat iedereen die de spelregels van het schaken kent kan meedoen. Lidmaatschap van een schaakclub is niet nodig; alle schaakliefhebbers zijn welkom! Plezier en gezelligheid staan voorop bij dit toernooi dat wordt georganiseerd door de Heemskerkse Schaakvereniging Excelsior.

Het inschrijfgeld EUR 10 dient te worden voldaan in de speelzaal.
Aanmelden kan door te mailen naar inschrijving@hsvexcelsior.nl onder vermelding van naam, woonplaats, clubnaam en rating. Als je niet bij een schaakclub speelt zijn je naam en woonplaats voldoende. De inschrijving sluit op 17 februari. Het volledige programma van dit toernooi is te vinden op www.hsvexcelsior.nl

De hoofdprijs is een overnachting voor 2 personen op basis van logies/ontbijt in een Stayokay naar keuze of een overnachting voor 4 personen op een 4 persoonskamer op basis van half pension in Slot Assumburg. Verder zijn er diverse geld- en ratingprijzen te winnen.
De Heemskerkse Schaakvereniging Excelsior heet je alvast van harte welkom!