UITGEEST - Als de paashaas bij zwembad De Zien komt gaat het zwemseizoen bijna beginnen. Ook dit jaar heeft de paashaas in alle hoeken en gaten van het zwembad lekkere eitjes verstopt. Pim Putter vond het gouden ei en won daarmee een gratis zwemabonnement voor dit seizoen.

Op Koningsdag gaat het zwemseizoen feestelijk van start. Naast de activiteiten in het dorp die door de Oranje vereniging worden georganiseerd, zijn er van 14.00-16.00 uur voor groot en klein allerlei koningsspelen in en rond het water te doen. De ‘heatpipes’ die het zwemwater duurzaam door zonnen-energie gaan verwarmen worden dan officieel in gebruik genomen. Altijd al willen weten wat er in het ketelhuis van het zwembad gebeurd? Tijdens de opening geven de watermakers graag een kijkje achter de schermen. Toegang is gratis.

Wie voor 27 april een abonnement bestelt dingt mee naar één van de lunch- of dinerbonnen die beschikbaar zijn gesteld door Bistro Nadar. De abonnementen kunnen op 24, 26 april tussen 14.00 en 17.00 uur en tijdens de openingsdag worden afgehaald op het zwembad. Er zijn ook nog plaatsen beschikbaar voor de zwemlessen voor A, B of C-diploma.

Voor meer informatie en inschrijfformulieren voor zwemlessen en abonnementen, ga naar de website www.zwembad-dezien.nl