BEVERWIJK - FC de Rebellen is een selectie van de meest markante, uitgesproken en spraakmakende voetballers van ons land: John de Wolf, Glenn Helder en oprichter Marcel Meeuwis, aangevuld met presentator Koert Westerman, cabaretier Leo Alkemade en iedere voorstelling een gast-Rebel.

Deze selectie van oud-voetballers brengt een portie voetbalhumor in het theater. Met anekdotes uit de kleedkamer, persoonlijke verhalen, hilarische ervaringen met coaches. Niet de romantische of komische anekdotes die iedereen al talloze keren heeft gehoord, maar het echte verhaal. Verhalen over macht, geld, seks, doping, list en bedrog. Verhalen die niet eerder zo openhartig werden verteld. De rauwe werkelijkheid van het vaderlandse voetbal. Daarnaast beantwoorden ze vragen én het publiek wordt actief betrokken bij de gehele voorstelling, met name tijdens de ‘Rebelse Quiz’. De ‘verlenging’ vindt na afloop plaats in de foyer met een fotomoment en signeersessie.

Kaarten vanaf € 20,50 op vrijdag 10 februari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.