BEVERWIJK - Het publiek maakt kennis met Anne, een millennial. Millenials zijn die losers geboren tussen 1982 en 2001. Per definitie ongeïnteresseerd, individualistisch, overgevoelig, slecht opgeleid, hebben allemaal dyslexie en ADD en krijgen over een burn-out van. Dat beloofd wat!

Anne Neuteboom is in 2013 afgestudeerd aan de Koningstheateracademie. In 2015 sleepte ze de jury- én publieksprijs in de wacht op het Rotterdamse cabaretfestival Camaretten.

De Volkskrant schreef in een vier sterren recensie: “In haar programma Weg gaat zij de zogenaamd arrogante babyboomer te lijf met een vrolijke agressie. Als ze eenmaal op stoom is, heeft ze het publiek helemaal bij de kladden. (…) Wat een talent!”

In ‘Weg’ neemt Anne het publiek op beeldende wijze en met prachtige volzinnen mee in haar frustraties en geeft ze een inkijkje in de wereld om haar heen. Een relevante aanklacht tegen het keurslijf waar millenials zich in geperst voelen, zonder correcte dt-spelling, maar met een frisse analytische blik.

Kaarten vanaf € 15,00 op donderdag 23 maart om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.