BEVERWIJK - Op woensdagmiddag 20 september organiseert NME Beverwijk van 14.00 tot 16.00 uur een themamiddag rondom spinnen op Kinderboerderij de Baak in Beverwijk. Ga jij mee op zoek?

Activiteiten

De herfst is in aantocht en op woensdag 20 september zal de middag daarom in het teken staan van spinnen. Er is twee keer een wandeling door het bos bij Park Westerhout en in de educatieruimte kun je meedoen aan diverse activiteiten die te maken hebben met het thema spinnen. Durf jij het aan?

Wandeling

De eerste wandeling is van 14.00 tot 15.00 uur en de tweede wandeling is van 15.00-16.00 uur. Per wandeling kunnen er maximaal 15 kinderen mee. Deelname is gratis maar reserveren vooraf is gewenst (onder vermelding van naam en telefoonnummer) via nme@odijmond.nl. De wandeling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Het adres van Kinderboerderij de Baak is Westerhoutweg 18 te Beverwijk.

NME Beverwijk

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmeijmond.nl of neem contact op via nme@odijmond.nl. Volg Kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!