BEVERWIJK - Ieder mens heeft humor, niet alleen de grappenmakers. Als je de humor van een situatie kunt inzien, helpt dat te relativeren. 

Humor maakt het leven licht en leuk. Maar het gaat dieper: het verzacht leed, vermindert spanningen, is een sociaal smeermiddel en ontzettend gezond. Het Humorcollege is cabaret, lezing, show en workshop ineen. Je komt erachter wat jouw humorstijl is en hoe je humor een grotere plek in je leven geeft. Een avond vol lach- en leerstuipen, om nooit te vergeten!

Het is goed mogelijk dat het publiek na het volgen van dit college grappiger wordt en dat mensen in hun omgeving daar op reageren. Ze kunnen gaan glimlachen, gaan huilen van het lachen of je raar aankijken. Of ze kunnen juist niet van je afblijven, want humor maakt aantrekkelijk. Voor de gevolgen van deze gedragingen is dit humorcollege niet aansprakelijk. Wel (mede) verantwoordelijk.

Kaarten vanaf € 16,00 op zaterdag 28 januari om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453