BEVERWIJK - Een aantal maanden geleden deed Karin Bloemen een oproep voor een lokaal talent om een liedje samen met haar te zingen in haar nieuwste voorstelling Volle bloei. Karin geeft zo in iedere voorstelling een regionaal talent in de knop de gelegenheid om in volle bloei te komen. Samantha was al via het Kennemer Theater door de eerste selectie gekomen en is uiteindelijk door Karin zelf uitgekozen om op deze avond een mooi lied samen met haar te zingen!

Karin Bloemen brengt met dit programma een avond vol energie en inspiratie, zodat het publiek na afloop weer helemaal opgeladen is en voelt dat de bloei van het leven nu is! Vol overgave zet ze al haar talenten in om dit doel te bereiken; zingend vanuit de grond van haar hart, grappen makend met haar vele gezichten… en misschien pakt ze zelfs haar dirigeerstokje er wel bij! Ja, wie houdt er nou niet van Bloemen in volle bloei?!

Kaarten vanaf € 30,50 op vrijdag 14 april om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.