BEVERWIJK - I Want To Break Free is de grootste theatershow ooit over het leven het werk van Freddy Mercury en Queen, met o.a. Tomothy Drake en Linda Kindesbergen.

In november 2016 is het 25 jaar geleden dat Freddy Mecury, de zanger van de band Queen en één van de grootste entertainers die de wereld ooit heeft gekend, op 45-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van aids. Zowel Freddie als de talloze hits die hij ons heeft geschonken, zijn tijdloze klassiekers geworden.

Tijdens deze theatershow heeft het publiek nog een keer de kans om de sfeer en de energie van een Queen show mee te maken. Het publiek wordt meegenomen naar een minutieus nagebouwd decor zoals te zien was tijden de grote stadioncpncerten van de jaren ’80, waar Queen haar absolute hoogtepunten beleefde. In deze ruim twee uur durende show komen alle grote hits van zowel Queen als het solowerk van Freddy voorbij, gecombineerd met beroemde scènes uit de videoclips van Queen en het leven van Freddie. Ook aan extravagante kostuums en attributen ontbreekt het niet; deze show klinkt niet alleen als Queen maar ziet er ook uit als Queen zonder dat het een parodie wordt.

Freddie zou gezegd hebben “Never make me boring” of “The bigger the better” en dat is precies waar I Want To Break Free gehoor aan geeft!

Kaarten vanaf € 25,50 voor zaterdag 6 januari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.