BEVERWIJK - Drie voormalige theaterdiva's op één podium, gaat dat samen? Stel je voor dat Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong samen een programma zouden maken: een show rond hun grootste successen… "Geen denken aan!", zou Adèle onmiddellijk roepen. Verdraagt het koninkrijk van het podium drie vorstinnen tegelijk?

De échte drie vedettes bij elkaar brengen, kan natuurlijk niet meer. Daarom brengen drie top-actrices de gouden stemmen van 'De Grote Drie' nu terug op het toneel. Natuurlijk met hun mooiste repertoire, maar ook met hun vertrouwde nukken en streken. Het publiek ziet de diva's tijdens de heftige voorbereidingen en bij hun turbulente reis naar het verre buitenland.

Een hilarisch samenzijn van drie grande dames, met een hoofdrol voor hun mooiste liedjes als 'Dobbe, Dobbe Dobbe', ' Wat heb je gedaan, Daan', 'Het is over', 'De Wandelclub' en meer. Met een live orkest brengen de drie een concert dat we nooit zagen, maar toch érg hebben gemist.

Kaarten vanaf € 25,50 voor de try-out op vrijdag 3 februari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.