UITGEEST - De kassa draait, het water golft, de zwemlessen zijn weer in volle gang en de ligweide rondom het bad wordt netjes bijgehouden. 

Je hoort de kinderen die zich vermaken op de achtergrond en je kan de warme zon op je huid voelen. De lente is begonnen en zwembad De Zien is weer geopend. Na een succesvolle opening op 27 april j.l. zijn alle vrijwilligers weer bezig om het bad mooi, gezellig en draaiende te houden. De kassavrijwilligers zitten weer op hun plek om iedereen met een geldig kaartje welkom te heten en een fijne dag te wensen. De toezichthouders staan weer naast het bad om ervoor te zorgen dat het zwembad een veilige plek blijft. En ook de watermakers zijn druk in de weer om het water schoon en op de juiste temperatuur te houden. Lijkt het jouw leuk om nieuwe mensen te leren kennen, door achter de kassa te zitten om mensen te verwelkomen in ons bad of mee te draaien in het horeacateam? Of heb je zin om technisch bezig te zijn met de kwaliteit van ons bad? Laat ons weten via vrijwilligers@zwembad-dezien.nl

We zijn op zoek naar vrijwilligers om ons kassa, horeca- en watermakers-teams te versterken. Geen ervaring is geen bezwaar. Je wordt door ervaren vrijwilligers ingewerkt. De Zien gooit je niet in het diepe!