BEVERWIJK - Na de start bij Café Carillon gaan alle afstanden Beverwijk in. De 5 km gaat bij de Plantage aan de terugweg beginnen. De andere afstanden gaan via park Scheijbeek, waar de 10 km de rest gaat verlaten, naar Velsen Noord en het Noordzeekanaal.

Deze afstanden komen langs de Wijkerhaven en gaan via het viaduct aan de Parallelweg weer naar het centrum van Beverwijk. Hier vandaan gaan alle afstanden via sportpark Adrichem naar de Laan der Nederlanden. De 20 en 25 km maken hier nog een lus via de Broekpolder om het gewenste aantal kilometers te kunnen wandelen. De andere afstanden gaan vanaf de Laan der Nederlanden weer terug naar de startlocatie.

De winkeliersvereniging van de Wijkerbaan heeft gevraagd, wanneer u met de auto komt, of u in de buurt rondom het startgebouw wilt parkeren. Dit omdat de parkeerplaatsen voor het winkelend publiek beperkt zijn.

Een andere mogelijkheid is om met het OV te komen. Lijn 73 vanaf station Beverwijk in de richting Uitgeest stopt bij halte Winkelcentrum Wijkerbaan bijna voor de deur en gaat 2 maal per uur vanaf het station.

De start is in Café-Eethuis Carillon, Pres. Kennedyplein 5, 1945 SG Beverwijk.

De starttijd voor de 5,10 en 15 km ligt tussen 9:00 uur en 13:00 uur. De 20 en 25km kan tussen 9:00 en 11:00 uur starten. Het startgebouw is open vanaf 8:30 uur.

Vanaf Station Beverwijk buslijn 73 richting Uitgeest tot halte WKC Wijkerbaan.

Het inschrijfgeld bedraagt €3,00 per wandelaar. De leden van de erkende landelijke bonden kunnen rekenen op een korting van €1,00. Kinderen tot 12 jaar mogen meewandelen voor €1,00. Hier gaat geen korting meer af. Voor een herinnering in de vorm van een medaille moet €2,50 worden betaald.

Informatie kunt u vragen bij Joop Bremer 0251-226892. Ook kunt u informatie vinden op onze website www.wsvdezwervers.nl