BEVERWIJK - The Ruggeds: dé absolute wereldtop van breakdancers. Deze groep uit Eindhoven heeft meegedaan aan de meest prestigieuze toernooien over de hele wereld, waar ze vele prijzen hebben gewonnen. Momenteel zijn ze te zien in de videoclip 'Where are ü now' van niemand minder dan Justin Bieber!

The Ruggeds verleggen hun grenzen tijdens 'Adrenaline'. Een onderwerp dat deze Breakdance toppers nauw aan het hart ligt. Ze ruilen de battle vloer voor het theater, op zoek naar de aantrekkingskracht van risico en gevaar. Waarom verlangen we naar onzekerheid en spanning in een wereld waar we eigenlijk alles op orde lijken te hebben? 'Adrenaline' is een lust voor het oog vol onvoorstelbare acrobatiek, ritme en energie, waar je hart nog dagen sneller van blijft kloppen. ‘Adrenaline’ is in een korte versie eerder getoond in o.a. Londen en New York (Apollo Theater in Harlem).

 

Kaarten vanaf € 15,50 op woensdag 8 februari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.