BEVERWIJK - De kunstzinnige zangeres en componiste La Pat (Patty Trossèl) veroverde in 1991 in één klap de Nederlandse podia met Eine Frau für die Liebe

In de loop van haar carrière – die langs Hollywood en India voerde – kiest La Pat voor een steeds soberder koers, die 100% draait om muziek. Met haar bijzondere stem en samen met drie muzikanten laat ze haar nieuwste liedjes horen, geïnspireerd op de poëzie van de excen­trieke negentiende-­eeuwse Engelse dichter John Clare. Maar op deze winterse avond komt ook haar eerdere oeuvre voorbij.

Winter’s Choice herbergt haar nieuwste liederen, geïnspireerd op de poëzie  van de excentrieke 19de eeuwse Engelse dichter John Clare. Dit programma is vol puurheid en intimiteit van La Pat en haar fenomenale stem. Een avond met grootse chansonnière en ‘Une femme de la lune'

La Pat is een avond vol kracht, gehuld in een ontwapenende kwetsbaarheid. La Pat raakt het publiek door haar stem, haar bezieling, authenticiteit en uitzonderlijke talent.

Kaarten vanaf € 17,50 op vrijdag 24 februari om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.