BEVERWIJK - Een spannende en komische musical met een vette knipoog naar realityprogramma’s als Expeditie Robinson, Temptation island en Helemaal het einde. Drie compleet verschillende gezinnen geven zich op voor het splinternieuwe tv-programma Expeditie eiland. Ze gunnen elkaar geen blik waardig en gaan vol voor de hoofdprijs: 1 miljoen euro, plus het eiland zelf! Maar in een chaos van beproevingen, opdrachten en een karig eilandleven bevinden de families zich in steeds vreemdere situaties. Als de proeven zo bizar worden dat niemand zijn leven nog zeker is, hebben de kandidaten elkaar ineens harder nodig dan ooit…

Drie compleet verschillende gezinnen geven zich op voor Expeditie Eiland. De familie Ten Kate, een volksgezin uit Schiedam. De omhooggevallen doktersfamilie Stirum-Vinkesteijn en het ingedutte gezin Kuipers. Drie gezinnen, die elkaar in het dagelijks leven waarschijnlijk voorbij lopen, worden samen op een onbewoond eiland gezet. Allemaal met hun eigen reden om mee te doen aan dit bizarre programma. De drie gezinnen kunnen dan ook absoluut niet met elkaar overweg. Ze leggen allemaal hun lot in handen van presentator Ruud Salomons, een kijkcijfers beluste presentator. En iedereen is gericht op de winst want de winnaar wint het eiland en 1 miljoen euro! Dat levert zowel spannende als hilarische momenten op. Hoe lang kan presentator Ruud de regie houden over het spel? Hoe ver zijn de kandidaten bereid te gaan voor de hoofdprijs?

Expeditie Eiland is een schurende, komische musical waar de beproevingen en opdrachten zo bizar worden dat niemand zijn leven nog zeker is en alles uit de bocht vliegt! Kaarten vanaf € 35,50 voor de try-out op dinsdag 23 en woensdag 24 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.