BEVERWIJK - Na avonturen op het zonnige Bali, in het besneeuwde Oostenrijk en in het hippe New York, gaan de vriendinnen Lydia, Moniek, Joke en Shirley deze keer op Cruise!


Maar zo gemakkelijk is het niet om alle problemen aan wal achter te laten. Joke (Anouk van Nes) denkt dat haar man vreemdgaat, maar heeft geen idee hoe ze hier mee om moet gaan. Shirley (Joanne Telesford) begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als ‘dame op leeftijd’, weer op de datingmarkt. Moniek (Sandra Mattie) wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen, maar vindt maar niet het juiste onderwerp. Loes (Rian Gerritsen) is gestrikt door haar de zus Lydia (vorige seizoenen de rol van Antje Monteiro) om een goed betaalde schnabbel over te nemen. Maar na jaren van twee pakjes sigaretten per dag is haar zangstem ook niet meer wat die geweest is...

En uiteraard hebben de dames nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt. Het publiek wordt ondergedompeld in een wereld van zwembandjes, reddingsboten en knappe kapiteins!

Kaarten vanaf € 22,50 voor de try-out op donderdag 22 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.