BEVERWIJK - Op woensdagmiddag 3 mei houdt R.K.V.V. DEM een Open Talentendag bestemd voor talentvolle jeugdspelers die nog geen lid zijn van DEM.

De jeugdopleiding van R.K.V.V. DEM staat op plaats 32 in de Top 100 jeugdopleidingen amateurvoetbalverenigingen seizoen 2016/2017 en is 3 sterren partner van AZ. Daarnaast werken wij met allemaal gediplomeerde trainers en spelen onze hoogste standaard jeugdteams op het 2e en 3e niveau van Nederland. Er stromen dan ook met grote regelmaat jeugdspelers door naar de jeugdopleidingen van de Betaald Voetbal Organisaties. Om onder andere de open plekken in te vullen, zijn wij op zoek naar talentvolle jeugdspelers die beter willen worden en op een heel hoog niveau te voetballen. 

Spelers worden beter door betere medespelers, betere tegenstanders en door goede (gediplomeerde) jeugdtrainers. De allerbeste spelers vallen op bij de vele scouts die wekelijks de wedstrijden van onze jeugdteams volgen en kunnen een stageperiode bij een BVO krijgen, waarbij AZ de voorrang geniet vanwege ons samenwerkingsverband. 

De Open Talentendag is bestemd voor spelers en keepers met de geboortejaren 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 en 2010 die nog geen lid zijn van DEM. Dit betreft voor het volgende seizoen de selectieteams JO14, JO13, JO12, JO11, JO10, JO9 en JO8. Inschrijven kan tot en met 30 april a.s. 

Voor oudere jeugdspelers met de geboortejaren 2000 t/m 2003 is er geen Open Talentendag. Indien zij in aanmerking willen komen voor een trainingsstage bij DEM, dan kunnen zij een mail sturen naar voetbal@rkvvdem.nl onder vermelding van hun naam, huidige vereniging, huidig team en hun positie in dat team. De deelnemers aan de Open Talentendag worden bekeken door de jeugdtrainers en scouts van R.K.V.V. DEM. Talentvolle jeugdspelers die zich op de talentendag onderscheiden, kunnen worden uitgenodigd voor een vervolgstage bij de jeugdselecties van DEM. 

De Open Talentendag wordt gehouden op woensdagmiddag 3 mei op het sportcomplex van DEM aan de Beneluxlaan 1 in Beverwijk. De deelnemers ontvangen na afloop van de inschrijvingstermijn nog een uitnodiging met de juiste tijd waarop zij worden verwacht. Sportkleding, voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn daarbij verplicht! 

Dus, ben jij een talentvolle jeugdvoetballer die: 

  • De uitdaging wil aangaan om te trainen en te spelen op een hoog niveau?
  • Gebruik wil maken van een goede jeugdopleiding?
Dan nodigen we jou uit om jezelf aan te melden voor deze open dag, voor een proeftraining en nadere kennismaking met DEM. 

Niet-selectie spelers die al lid zijn van DEM worden bekeken door onze scouting tijdens de wedstrijden van hun teams. Zij kunnen zich daarom niet hiervoor inschrijven. Wij zijn de club in de regio IJmond die het hoogst spelen met onze 1e jeugdteams waarbij de O19- 1/O17-1/O15-1 en O13-1 landelijk op divisieniveau spelen. 
- De JO19-1 speelt 3e divisie 
- De JO17-1 speelt 2e divisie 
- De JO15-1 speelt 2e divisie 
- De JO13-1 speelt 3e divisie 
- De JO11, JO10, JO9 selectieteams spelen in de hoogste klassen. 

Het uiteindelijke doel van de vereniging met de jeugdselectieteams is, om jeugdspelers op te leiden voor de seniorenselectie van DEM. De huidige seniorenselectie bestaat grotendeels uit jonge spelers die door DEM zelf zijn opgeleid en daarnaast spelen er heel veel DEM jeugdspelers bij clubs uit de omgeving zoals Wijk aan Zee, Odin’59, De Kennemers en FC Uitgeest. Voor de flyer; klik hier. 

Deelnemers aan de talentendagen van DEM moeten zelf toestemming vragen aan hun huidige vereniging om mee te mogen doen. Stel je huidige trainer of coach op de hoogte dat je wilt deelnemen. Voor eventuele vragen over de Open Talentendag kan een mail gestuurd worden naar talentendag@rkvvdem.nl.