BEVERWIJK - Zondag 15 oktober organiseert Sportfondsenbad Beverwijk wederom een spetterende kindermiddag. Van 13.00 – 16.00 uur worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen t/m 12 jaar.

Vanaf 13.00 uur is het zwembad geopend en kunnen kinderen zelf bepalen waar ze aan mee willen doen. Zo zijn er spelletjes met begeleiding, maar kinderen kunnen ook zelf zwemmen, spetteren en spelen.

Na het succes van vorige keer ligt ook nu de Aquaroller weer in het water. Met deze opblaasbare attractie kunnen deelnemers “over water lopen”. Tevens worden kinderen uitgedaagd om zolang mogelijk aan een spijkerbroek te blijven hangen aan de hoge duikplank.

Helemaal nieuw is de “mini lifeguard training” onder begeleiding van de Reddingsbrigade Wijk aan Zee. Kinderen kunnen zelf ervaren hoe het is om iemand te redden en/of om zichzelf in veiligheid te brengen. Dit wordt onder andere gedaan door kinderen te laten zwemmen met verschillende reddings- en hulpmiddelen.

Tevens is voor de allerkleinste kinderen het instructiebad geopend om samen met hun ouders te genieten van het spelmateriaal in het extra warme water. Kortom, veel spetterend plezier voor iedereen!

Kinderen die (nog) niet in het bezit zijn van een zwemdiploma, kunnen onder begeleiding van een volwassene deelnemen aan de spelletjes. De kosten voor deze middag zijn € 4,00 (ook voor kinderen die in het bezit zijn van een geldige lespas van het Sportfondsenbad Beverwijk). Voorkom in de rij staan en koop het entreebewijs alvast in de voorverkoop bij de receptie van het zwembad.