BEVERWIJK – LSVV heeft na de uitschakeling in het landelijke bekertoernooi goede zaken gedaan in de competitie. Na een 1-1 ruststand heeft LSVV met 1-4 gewonnen van de Kennemers.

Ondanks de grote overwinning kende LSVV een moeizaam begin in het duel met de Kennemers. Kenneth Hulshof wist de bal na een kwartier tegen de touwen te schieten waarmee het eerste doelpunt een feit was. LSVV was lang op zoek naar de gelijkmaker.

Vijf minuten voor rust wist Rob ter Burg de gelijkmaker te maken, welke dus op een perfect moment kwam zo vlak voor rust. In die stand kwam voor rust geen verandering.

Waar het duel vorig seizoen eindigde in 1-1, en begin dit seizoen in 1-0, werden er ditmaal meer doelpunten gemaakt. Mike Molenaar, bezig aan zijn vijfde seizoen bij de Langedijkers, bracht zijn ploeg voor het eerst op voorsprong.

In tegenstelling tot de Kennemers wist LSVV de voorsprong wel te behouden, en zelfs te vergroten. Met twee treffers had Jacco Paauw een belangrijk aandeel in de 1-4 overwinning op bezoek bij de Kennemers.

Op de ranglijst was het verschil tussen beiden ploegen slechts vier punten, en dus is 1-4 een opvallende einduitslag. Door de overwinning klimt LSVV naar de vijfde positie met slechts één punt achterstand op Zilvermeeuwen, de nummer drie van de tweede klasse A.

Tegenstander de Kennemers zag de Zouaven en Zaanlandia over zich heenkomen. Met slechts twee punten voorsprong op de voorlaatste positie, die momenteel wordt bezet door de Blokkers, moet de Kennemers snel punten zien te behalen.

Komende zondag speelt de Kennemers op bezoek bij Zilvermeeuwen. Voor LSVV staat het altijd zware duel met FC Uitgeest op het programma. Beiden duels beginnen om 14.00 uur.