BEVERWIJK – In het sfeervolle verlichte en versierd Sportfondsenbad Beverwijk organiseren we de Winter Zwem4daagse. Het evenement voor zwemliefhebbers en iedereen die graag banen zwemt.

Van 27 december t/m 4 januari heeft u de kans om een sportieve prestatie neer te zetten in het 50-meterbad.Voor kinderen en senioren is de minimale afstand 250 meter per dag, de overige zwemmers moeten minimaal 500 meter per dag zwemmen. Na 4 dagen banenzwemmen, ligt er een welverdiende medaille klaar, maar 5 dagen zwemmen is ook mogelijk.

Om deel te kunnen nemen is minimaal een A diploma verplicht. Inschrijven kan via www.zwem4daagse.nl of bij de receptie van het Sportfondsenbad Beverwijk. De prijs is € 13,00 voor 5 dagen zwemmen inclusief een prachtige medaille, en GRATIS entree voor het Discozwemmen op zaterdag 4 januari 19.00-21.00 uur. We sluiten de zwem4daagse swingend af met alle deelnemers en ook de ouders tijdens het Discozwemmen. Dus kom lekker zwemmen met de hele familie, vriendjes en vriendinnetjes tijdens de Winter Zwem4daagse. Schrijf snel in. Je bent van harte welkom op dit spetterende zwemfeest. www.sportfondsenbadbeverwijk.nl