BEVERWIJK - Op zondag 26 februari 2017 houdt Team Spirit Beverwijk haar eerste kickboksgala in eigen ring. Dit evenement voor jeugdige kickboksers staat onder auspiciën van Sectie Ringcontactsporten FOG en is NOS-NSF erkend. Het gala, dat plaatsvindt bij Cardio Fitness Beverwijk, vormt voor (groot)ouders, broers/zussen en andere belangstellenden bij uitstek een goede gelegenheid om de verrichtingen van hun eigen sporttalenten van dichtbij te komen bekijken. 

Team Spirit Beverwijk is opgericht in 2015 en staat onder leiding van Brian Douwes. De lessen kickboksen voor kinderen worden onder meer verzorgd door Dylan Massier. In de afgelopen twee jaar is er heel wat bereikt en dus werd het tijd voor een eigen kickboksgala. Het moet een gezellige, laagdrempelige middag worden waarbij sportiviteit en een goede sfeer centraal staan. Om zoveel mogelijk familieleden van de sporters de gelegenheid te bieden hiervan getuige te zijn, is er bewust voor gekozen om de kosten beperkt te houden. De kaartverkoop is inmiddels gestart, kaarten zijn verkrijgbaar aan de balie van Cardio Fitness Beverwijk. In de voorverkoop zijn toegangskaarten voor € 10,00 verkrijgbaar (€ 5,00 voor kinderen tot en met 12 jaar). Op de dag zelf geldt een prijs van € 15,00 voor een toegangskaart (€ 7,50 voor kinderen tot en met 12 jaar).

Tijdens dit kickboksgala kunnen jeugdleden, nieuwelingen en C-vechters de sportieve strijd met elkaar aangaan. De jongste deelnemer aan het evenement is 10 jaar, de leeftijden lopen op tot ongeveer 25 jaar in de B-klasse. In de hoofdpartij van deze middag zal alle aandacht uitgaan naar de uit IJmuiden afkomstige Jos van Belzen uit de B-klasse, hij betreedt de ring samen met Aslan Petronilla van Vos Gym. Publiek is op deze middag welkom vanaf 14:00 uur, het wedstrijdprogramma start om 14:30 uur. Cardio Fitness Beverwijk is gevestigd aan de Parallelweg 128g te Beverwijk