HEEMSKERK - Voor alle creatieve kinderen (7-11 jaar) die het leuk vinden om iets nieuws te leren start er vanaf 8 februari weer een cursus tekenen en schilderen in Heemskerk (Breedweer).

In de cursus leer je werken met verschillende technieken en materialen, zoals houtskool, pastelkrijt, aquarel, acrylverf en markers. De lessen zijn afwisselend en hebben steeds een ander thema. Zo gaan we een portret maken, bomen tekenen, een stripverhaal schrijven, een keer knutselen en we gaan met mooi weer naar buiten om te tekenen.

Wil je het een keer uitproberen? Kom dan op 1 februari naar de gratis proefles. De kinderen worden in twee groepen ingedeeld op leeftijd, een groep tekent van 13.30 tot 15.00 uur, de andere van 15.30 tot 17.00 uur. De groepen blijven altijd klein (maximaal 6 kinderen), zodat er voldoende aandacht is voor iedereen.

Marloes Bloedjes is de schrijfster en illustrator van het kinderboek Wittie en de Regenboogfontein. Op dit moment richt ze zich met Toverzicht volledig op het schilderen, illustreren en schrijven en het geven van cursussen.

Meer informatie over de proefles of de cursus vind je op http://toverzicht.nl/tekenen-en-schilderen-voor-kinderen/ of stuur je vraag naar marloes@toverzicht.nl.