HEEMSKERK - De Week van de Opvoeding krijgt een staartje en wel voor alle ouders en opvoeders in regio IJmond.

Op dinsdag 12 december stelt het Kennemer College (Mavo en Beroepsgericht) de locatie Beroepsgericht beschikbaar voor de interactieve theateravond ‘My Life Online’.

My Life Online

Internet is overal en pubers brengen er veel tijd door. Naast alle voordelen die sociale media & internet bieden, zijn er natuurlijk ook de risico’s. Hoe begeleid je je kind hierin, in deze snel veranderende tijd? Wat moet je als ouder eigenlijk allemaal weten? Moet je meer controleren, afspraken maken of juist meer praten? En wat zijn, niet te vergeten, de positieve kanten van internet & sociale media?

De voorstelling

De voorstelling bestaat uit herkenbare situaties. Alle valkuilen die leiden tot misverstanden en conflicten worden nagespeeld. Tussentijds wordt het publiek gevraagd om tips: “Wat zouden jullie doen?” Vervolgens worden de aangedragen oplossingen verwerkt in de scène. Daarnaast wordt met ouders het gesprek aangegaan. Wat was nu werkelijk het probleem? En wat zijn mogelijke oplossingen in dit soort situaties? De voorstellingen hebben veel vaart en humor waarin ouders en opvoeders kunnen meedenken, meepraten en meelachen. Laat je inspireren en weet wat er speelt in het leven van jouw kind!

Datum en tijd: 12 december, aanvang 19.30 uur, show 20.00 - 21.30 uur
Locatie: Kennemer College - Beroepsgericht, van Riemsdijklaan 103 in Beverwijk
Gratis entree, aanmelden via: p.calero@cjgkennemerland.nl

Reacties van ouders

"Het ging echt over de praktijk en is daardoor herkenbaar."
"Leerzaam en leuk dat het interactief is!"
"De interactie vond ik zeer positief. Hieruit blijkt dat de meeste ouders voor dezelfde dilemma’s staan."