BEVERWIJK - Bibliotheek IJmond Noord viert samen met het Kennemer Theater, KEK en het Centrum voor de Kunsten alweer voor de 7de keer een spetterend Kinderboekenweekfeest. Tijdens deze middag is er een workshop. Het feest start met de opening van de tentoonstelling waar verschillende illustratoren een ode aan Sieb Posthuma brengen en een workshop.

Tijdens de Kinderboekenweek 2017 staan griezels en engerds centraal onder het motto Gruwelijk eng! Kom verkleed!

Bibliotheek IJmond Noord, Kennemer Theater, Centrum voor de Kunsten Beverwijk en Kunst Exposities Kerkplein organiseren dit jaar voor de 6e keer het Kinderboekenweekfeest. Een feest waar kinderen, hun ouders en opa’s en oma’s zich kunnen vermaken. Workshops als muziek, dans, creatief en voorlezen, alles is aanwezig iedereen een knalfeest te bezorgen.

The Read Shop Beverwijk is aanwezig met vele leuke kinderboeken die te koop zijn!

Alle kinderen die komen, krijgen een strippenkaart met het programma erop, zodat ze precies weten voor welk onderdeel ze waar moeten zijn!

Alle ouders en kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte uitgenodigd op zondagmiddag 8 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in de foyer van het Kennemer Theater en de toegang is gratis!