Beverwijk - Zelf energie opwekken is een van de maatregelen om beter voor het milieu en voor de portemonnee te zorgen. In Beverwijk en Wijk aan Zee gaat een unieke actie van start. Een collectief van regionale zonnepanelenleveranciers biedt inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen in te kopen en te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs.

Tevens kan met dit aanbod de btw worden teruggevraagd bij de belastingdienst. Dit wordt binnen deze actie gratis verzorgd door een administratiekantoor.

Installateurs
De deelnemende installateurs zijn Greeny Bros., Solar Store en Visser Elektrotechniek. Zij bieden alle drie dezelfde lage prijs voor de aanschaf en de installatie van de zonnepanelen. Na het aanmelden voor de actie, maken zij een aanbod op maat, waarbij geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten vakkundig advies biedt.

Deelname
Inschrijven voor de actie kan tot 23 april 2017. Hier zijn tevens de prijzen en meer informatie te vinden over het precieze verloop van het actietraject, dat gelijk van start gaat na het inschrijven.

Bewonersavonden
Iedereen die meer wil weten of nog vragen heeft, is van harte welkom op de bewonersavonden waar Duurzaam Bouwloket van meer informatie voorziet:

- Maandag 27 februari, 20.00 uur Café de Zon, Wijk aan Zee
- Dinsdag 28 februari, 19.30 uur Basisschool De Zeester, Pieter Cheeuwenlaan 6, Beverwijk
- Woensdag 1 maart, 20.00 uur Grote Kerk, Kerkstraat 37, Beverwijk.

Inschrijven voor de bewonersavonden is nu mogelijk. Degenen die niet woonachtig zijn in de gemeente Beverwijk kunnen zich ook inschrijven voor de actie en zijn van harte welkom op de bewonersavonden.