BEVERWIJK – Op woensdag 29 november organiseert gemeente Beverwijk een parkwandeling. De wandeling gaat langs de drie prachtige buitenplaatsen die Beverwijk rijk is: Huize Westerhout, Huize Scheybeeck, en Huize Akerendam. De ongeveer 2 kilometer lange route verrast wandelaars met mooi verlichte buitenplaatsen en theater.

De wandeling start om 17:00 uur bij Huize Westerhout en gaat via de Baak naar het Park Vondelkwartier. Vervolgens gaat de wandeling door een stukje bos naar Huize Scheybeeck. Daarna langs Huize Akerendam en dan door naar eindpunt het Stationsplein. De eindtijd van de wandeling is 19:30 uur.

Kinderen krijgen aan het begin van de route een lampion met een lampje. De route is voor alle leeftijden en iedereen toegankelijk, maar je moet wel goed ter been zijn. Deelname is gratis.

Aanmelden kan tot 26 november a.s. bij Silvia Diemeer, via e-mail: info@viasilevenementen.nl. Voor vragen is Silvia telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur op: 06 - 48 19 47 37 .