BEVERWIJK - De Gemeentegids 2017 is uit. De gids is gemaakt door FMR Producties uit Den Helder. De gids wordt sinds 2015 niet meer huis-aan-huis verspreid. De gids wel beschikbaar voor iedere inwoner van Beverwijk en Wijk aan Zee, op papier of via www.beverwijk.nl. De gids is hier als e-book te downloaden.

In de gids staat informatie over het gemeentebestuur, de gemeentelijke organisatie en informatie over instellingen, organisaties en verenigingen die voor inwoners van de gemeente Beverwijk van belang kunnen zijn.

Als u papieren gids wilt ontvangen, kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum van de gemeente Beverwijk, telefoonnummer 0251-256 256. Zij zorgen ervoor dat de gids bij u bezorgd wordt. U kunt er natuurlijk ook één ophalen bij de informatiebalie in het Stadhuis, Stationsplein 48 in Beverwijk of bij de diverse bekende instellingen in de gemeente zoals de bijvoorbeeld de Openbare Bibliotheek IJmond-Noord aan het Kerkplein, diverse wijk- en wooncentra. De gemeentegids 2017 is volledig bekostigd uit advertentieopbrengsten.