BEVERWIJK - Aankondiging klanttevredenheidsonderzoek RegioRijder

De gemeenten zijn erg benieuwd naar de ervaringen van de reizigers met RegioRijder. Om hier achter te komen zal er een onderzoek naar de tevredenheid, onder een steekproef van reizigers worden uitgevoerd. Met deze informatie kan de dienstverlening van RegioRijder worden verbeterd en de kwaliteit worden gemonitord.

Vragenlijst

Het onderzoek wordt, in opdracht van RegioRijder, uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau ZorgfocuZ. Niet alle gebruikers van RegioRijder ontvangen een vragenlijst. Het onderzoeksbureau trekt een willekeurige steekproef. Eind augustus ontvangen de willekeurig geselecteerde reizigers die gebruik maken van RegioRijder een brief met daarbij een vragenlijst, met het verzoek of u deze in wilt vullen. U kunt de vragenlijst zowel schriftelijk als digitaal invullen. Het invullen kunt u zelf doen, of met behulp van een familielid, vriend/vriendin en/of mantelzorger. Als u hulp nodig heeft bij het invullen dan kunt u bellen naar de helpdesk van ZorgfocuZ. Zij nemen de vragenlijst dan telefonisch met u door. Meedoen aan het onderzoek is geheel vrijwillig en heeft geen gevolgen voor het reizen met RegioRijder.

Privacy

Vanzelfsprekend is uw privacy goed geborgd in dit onderzoek. ZorgfocuZ behandelt alle onderzoeksgegevens en uw antwoorden strikt vertrouwelijk. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u de brief te sturen en worden na gebruik direct vernietigd. ZorgfocuZ maakt een samenvatting van alle antwoorden, de gemeenten, RegioRijder of anderen weten dus niet welke antwoorden u heeft gegeven.

Vragen of afmelden?

Voor vragen over dit onderzoek kunt u contact opnemen met de helpdesk van ZorgfocuZ: (050) 205 30 14 of

helpdesk@zorgfocuz.nl. Als u geen vragenlijst wilt ontvangen, dan kunt u dit tot en met 18 augustus aangeven via de helpdesk van ZorgfocuZ.