Beverwijkerdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt4.9 ℃

Bosch Car Service APK Beverwijk in Beverwijk

Bezoekadres:

Bosch Car Service APK Beverwijk

Vennelaan 8
1947HL Beverwijk
0251 217623
info@apkbeverwijk.nl
http://www.apkbeverwijk.nl/

APK Beverwijk!

APK Beverwijk bestaat sinds 1995. In eerste instantie was het bedrijf gevestigd aan de Spoorsingel maar daar groeide het al snel uit zijn jasje. Daarom is begin 2006 een pand aan de Vennelaan 8 in gebruik genomen.

Door de goede service, kwaliteit en het klantvriendelijk werken blijft het bedrijf groeien en dat heeft ertoe geleid dat APKBeverwijk.nl in september 2009 is gaan samenwerken met Bosch.

Bosch is één van de grootste leveranciers van automaterialen. Voor verkoop van deze materialen en technische ondersteuning voor de garagehouders is de Bosch Car Service-formule in het leven geroepen.

De Bosch Car Service formule maakt het voor ons mogelijk om door middel van training en het verkrijgen van de juiste technische informatie, onze kennis up to date te houden.

Op deze manier kunnen wij ook reparaties en onderhoud verrichten aan jonge auto’s met de nieuwste technologieën (bijvoorbeeld hybride-auto’s en auto’s met energiemanagementsystemen)

Bosch Car Service staat voor Compleet, Goed en Betaalbaar. Dat is een filosofie waar wij geheel achter staan.

U kunt bij ons terecht voor APK, reparatie en onderhoud van alle merken, zowel voor personen- als bedrijfswagens. NIEUW: Sinds 1 oktober 2015 zijn wij ook kentekenloket.

Dat betekent dat u ook voor het overschrijven van uw nieuwe auto of verkoop of schorsen, bij ons terecht kunt. Wij kunnen op onze servicebalie het overschrijven bij aankoop, verkoop of schorsen voor u administratief verwerken. Graag tot ziens bij APK Beverwijk!

Foto's van Bosch Car Service APK Beverwijk

Bosch Car Service APK Beverwijk image 1
Bosch Car Service APK Beverwijk image 2
Bosch Car Service APK Beverwijk image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Bosch Car Service APK Beverwijk. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map