BEVERWIJK - Present Your Startup 2017 is nu ook in de regio IJmond van start! Present Your Startup is een acceleratorprogramma en jaarlijks live pitch evenement sinds 2014. Gemeente Beverwijk steunt het initiatief.

Wij zijn uniek vanwege onze toegankelijke aanpak, live funding en lokale stimulering van het startup ecosysteem in een (inter)nationaal netwerk. De afgelopen jaren haalden finalisten van Present Your Startup ruim 3 miljoen euro op. Afgelopen week lanceerde Present Your Startup een eerste fonds onder de naam Haarlemvalley Capital.

Heb jij een startup met een innovatief idee of product? Behoefte aan een snelle start of groei van je bedrijf? Op zoek naar funding? Kortom, wil jij je onderneming (verder) ontwikkelen eninvestor-ready maken? Aanmelden voor het programma is nu mogelijk. Het programma biedt een springplank naar kapitaal, kennis en netwerk. Via de twee Kennis, Netwerk en Selectiedagen maak je kans op de verdieping - de Prepare Your Startup Academy – en als je dat goed doet kun je in de kwartfinale komen te staan.

Op 24 en 29 maart 2017 vinden de Netwerk – en Selectie dagen plaats in de regio IJmond. In IJmond worden wij onder andere ondersteunt door de Gemeente Beverwijk. Ga naar onze website www.presentyourstartup.nl om je aan te melden!

Investeerder en aanwezig zijn tijdens de kwartfinale op 20 april? Ga naar de website voor meer info.