ASSENDELFT - Ippel Stippel is al vele jaren gevestigd in de dorpskern van Assendelft en een begrip in de regio. Sinds een paar jaar is peuteropvang Ippel Stippel een onderdeel geworden van Babino. Deze locatie, waar kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar worden opgevangen, staat bekend om haar gezelligheid en om de grote buitenruimte waar kinderen heerlijk kunnen spelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Vanaf 1 april 2017 start Babino Kinderopvang op deze gezellige en knusse locatie een kinderdagverblijf in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Wat deze locatie anders maakt dan de andere locaties van Babino is dat deze locatie opvang biedt voor maximaal 8 kinderen per dag en op deze manier het knusse en gezellige blijft behouden. Het kinderdagverblijf zal dagelijks geopend zijn van 8.00 tot 17.00 uur. Door deze ’verkorte’ openingstijden onderscheidt deze locatie zich ook binnen de Zaanstreek. Ouders nemen minder opvanguren af wat uiteindelijk in de kosten scheelt.

Vrijdag 3 maart is er een open dag op kinderdagverblijf Ippel Stippel. Ouders zijn van harte welkom om de locatie te bezichtigen van 9.00 tot 12.00 uur. Schrijf uw kind zo snel mogelijk in want door het beperkt aantal kindplaatsen zal de kinderdagverblijfgroep al snel vol zitten. Inschrijven is mogelijk via de website van Babino: www.babino.nl